Untitled
22 jan 2016
week 136: 15 t/m 21 januari

Na school zijn Bas, Laura en ik op 15 januari na school naar Monkey Town geweest, omdat ze zo lief geweest zijn toen Mark weg was. Bas en Laura hebben fijn gespeeld! Bas heeft ook een hele tijd rondgecrosst op een driewieler. Hij stopte regelmatig even, zodat Laura bij hem achterop kon stappen. Mark kwam vanuit zijn werk ook naar Monkey Town en we zijn gezellig nog met zijn viertjes bij McDonalds gaan eten.
Op 16 januari zijn we ’s middags bij tante Maartje, oom Tom en Eline op bezoek geweest. Oma en opa Van Aerle, tante Willeke, oom Teun, Amy en Mila waren er ook. Eline, Amy en tante Willeke hadden cakejes gebakken en oma had oliebollen gebakken. Die hebben we met zijn allen opgegeten. Laura was wat hangerig en uiteindelijk heeft ze een hele tijd bij mij op schoot liggen slapen. ’s Avonds bleek ze 39 graden koorts te hebben.
Bas en Laura hebben zich op 17 januari ook thuis weer als Zwarte Piet verkleed. Dat deden ze gisteren bij Eline en dat vonden ze blijkbaar erg leuk ;-). ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. ’s Morgens had Laura geen koorts en ze heeft de hele dag fijn gespeeld. Later in de middag werd ze weer wat hangerig en had ze 39,4. Ze heeft nauwelijks gegeten en toen ze op de bank ging liggen om televisie te kijken, is ze meteen in slaap gevallen. Toen ze weer wakker werd, had ze 40,2. Ze heeft nog een klein beetje gedronken en daarna heb ik haar lekker in bed gelegd. Bij het voorlezen is ze weer in slaap gevallen. ’s Avonds en ’s nachts is Laura nog vaak wakker geworden.
Op 18 januari had Laura geen koorts meer en heeft ze overdag gewoon gespeeld. Na school zijn we schoenen gaan kopen voor Bas en Laura. Ze waren allebei al snel geslaagd en erg blij met de nieuwe aanwinst. Ook hebben we nog een nieuwe broek en een shirt voor Laura gekocht. Laura heeft bijna niets gegeten vandaag. Tijdens het avondeten zat ze op haar stoel te knikkebollen. Ze ging toch maar even op de bank een filmpje liggen kijken en daar is ze al snel in slaap gevallen. Ze had toen we haar naar bed brachten weer 39,7. Ze heeft ’s nachts gelukkig wel beter geslapen.
Laura had op 19 januari 38,4 ’s morgens, waardoor ze niet naar de Peuterspeelzaal geweest is. Wel is ze Bas 2x mee naar school gaan brengen en weer op gaan halen. Overdag heeft ze af en toe televisie liggen kijken, maar vooral ook veel gepuzzeld. Later op de dag ging het weer beter en toen ze naar bed ging, had ze nog maar 37,4. Wel is ze wat meer verkouden; heeft ze meer snotneuzen en moet ze af en toe hoesten. ’s Avonds heeft ze slijm overgegeven en ’s nachts is ze weer vaak wakker geweest.
Op 20 januari had Laura ’s morgens 40,4 en ik heb toch de huisarts maar gebeld en ik moest toch maar even met haar langskomen. Haar ademhaling, urine, hart, longen en buik klonken goed, maar omdat de koorts zo lang aanhoudt en ze alleen maar zieker wordt, krijgt ze een antibioticakuur. Laura heeft bijna de hele dag geslapen: bij de huisarts viel ze bij mij op schoot in slaap, bij de apotheek, in de auto, thuis op de bank; ze kon niet wakker blijven. We hebben Bas van school gehaald en hem naar tante Maartje gebracht. Weer thuis wilde Laura dat ik met haar in ons bed ging liggen. Ze heeft veel geslapen en iedere keer als ze wakker werd, keek ze of ik er nog was en dan sliep ze weer verder. Soms pakte ze met 2 handjes mijn gezicht vast, zei “hallo” en viel dan weer in slaap. ’s Avonds wilde ze graag even in bad spelen, maar al snel zei ze dat ze er weer uit wilde.
Op 21 januari ging het alweer een stuk beter met Laura! Ze heeft geen koorts meer gehad. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook en later kwam ook oom Tom. Na het avondeten kwam opa Van Mierlo nog even. Laura en Bas hebben nog heel fijn samen gespeeld met de klei die Laura gekregen had. Het waren 8 mooie, felle kleurtjes, maar na een half uurtje was het één grote bruine massa . Ze hebben wel veel plezier gehad.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative